.

ЕКИПИТЕ НА AUTO IN И PRISTA OIL СЕ СЪБРАХА ЗА РАБОТНА СРЕЩА НА БРЕГА НА МОРЕТО

30-09-2021

Екипите на AUTO IN и Prista Oil посетиха Слънчев бряг и Несебър за един уикенд, за да поговорят за бизнеса и да си прекарат добре на българското крайбрежие. AUTO IN s.r.o. https://autoin.cz/ е най-големият дилър на FORD в Чехия и е оторизиран представител за продажба и следпродажбено обслужване на Hyundai, Volvo и Škoda.

Фирмата AUTO IN s.r.o. стартира дейност през 2000 г., предлагайки висококачествени услуги, такива като техническо обслужване на превозни средства, тест драйв, както и финансови консултации при закупуване на превозни средства. Компанията е също основател и акционер на TRUCKS a.s., която внася и продава камиони Ford в Чехия.

Собственикът на AUTO IN Милош Павличек,  Управителят Ян Мисливец и Търговският директор Йозеф Бохач бяха посрещнати в България от Jan Ян Башта, Генерален директор на Prista Oil Чехия и Якуб Мусил, KAM от на Prista Oil Чехия, заедно с Цецо Анастасов, Изпълнителен директор на Prista Oil Group и Валентин Йонеску, Генерален директор на Premium Lubricants, Румъния, и Директор продажби и маркетинг за Prista Oil Group. Заедно те обсъдиха перспективите за бъдещи проекти и започнаха преговори за доставка на продуктите Prista и Texaco на TRUCKS a.s за обслужване на камиони Ford.

Екипът на Prista с удоволствие прекара уикенда заедно със своите партньори от AUTO IN, за да поговорят за бизнеса и да имат възможност ключовите членове от двете страни да се срещнат лично, за да споделят идеи, наслаждавайки се на добра храна, прекрасно време и красиви гледки от българското Черноморие и Стария град на Несебър.  

За да научите повече за AUTO IN, моля, посетете https://autoin.cz/

назад