.

ПРИСТА ОЙЛ ТУРЦИЯ УЧАСТВА В ТЪРГОВСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „АВТОМЕХАНИКА ИСТАНБУЛ 2016“

15-04-2016

Екипът на Приста Ойл взе  участие в един  от водещите международни търговски панаири за автомобилна индустрия, който се проведе в Турция в периода  7-10 април.

Динамичният турски автомобилния пазар изисква добра подготовка и обмислена стратегия за представяне на компанията ви. Ако искате да навлезете на този бързо развиващ се пазар или да разширите съществуващия си бизнес в Турция, Аутомеханика Истанбул е правилната платформа за вас. Събирайки основните играчи от турските и европейските индустрии заедно, този панаир се е превърнал в място за среща както на турския бизнес, така и на регионалните играчи.

Въпреки че тази година е първият път, в който  Приста Ойл Турция се включва в изложението, щандът на компанията привлече сериозно и значително внимание. Аутомеханика служи като важна международна платформа за нови възможности за внос и износ, както и за разрастване на бизнеса. Професионалисти от цял ​​свят посетиха щанда на Приста, за да получат информация за продуктовото портфолио и операциите на Приста Ойл и Верила Лубрикантс.

"Приста Ойл утвърждава себе се като международна платформа в бизнеса  с масла, смазки и греси. Ние сме горди да участваме в  такова  важно събитие като Аутомеханика, организирано на високо професионално ниво. Сигурна съм, че това участие  ще ни донесе добри възможности за бизнес", казва Гюлсен Йозтюрк, Мениджър доставки и маркетинг на Приста Ойл Турция.

назад