.

Проактивна защита за най-новото поколение двигатели

18-08-2021

Наред с усъвършенстването на технологиите за проектиране на двигатели, които водят до създаване на по-малки, по-мощни двигатели с по-ниски нива на вредни емисии и по-нисък разход на гориво, трябва да се усъвършенстват и моторните масла, които ги защитават.
Моторните масла Havoline ProDS са специално разработени с помощта на най-новата технология Deposit Shield на Texaco, която защитава проактивно Вашия двигател, за да гарантира оптимална производителност при всякакви условия на шофиране.

Какво са Dexos1 и Dexos2?
Dexos е спецификация, предоставена от GM, на моторни масла, които не само отговарят на широк спектър от взискателни браншови и вътрешни изисквания за тестване, но и доказват, че могат да работят в най-екстремните условия.Това е така, защото много от по-новите GM превозни средства изискват повече защита, имат по-ниски емисии и осигуряват по-добра икономия на гориво. Havoline® ProDS™ е специално формулирано, за да отговори на новите стандарти Dexos2 и да удължи живота на съвременните автомобили с модерни двигателни технологии като турбокомпресори и директно впръскване на бензин.

Намерете точния продукт за Вашия автомобил
Важно е да се намери точното масло за оптимална производителност. Затова ние предлагаме различни формули за моторни масла за уникалните нужди на Вашето превозно средство. За да Ви кажем как да го защитите най-добре, просто трябва да знаем малко повече за Вашето превозно средство. Изберете правилният продукт сега >>

назад