.

Поглед отблизо към... продуктовата гама Havoline ProDS на Texaco

09-04-2024

Вече повече от 100 години клиентите по целия свят се доверяват на моторните масла Havoline, за да осигурят най-добрата производителност и защита на двигателя - от всички видове автомобилния спорт до тежките условия на ежедневното шофиране.

Гамата Havoline ProDS, бутилирана в характерен златист цвят, продължава да бъде предпочитана от шофьорите благодарение на широкия избор от продукти. Одобрено за използване в разнообразни марки и модели леки автомобили, всяко масло от колекцията ProDS предлага няколко уникални за приложението предимства.

 
Havoline ProDS BM SAE 5W-30 Havoline ProDS BM SAE 5W-30 е синтетичен смазочен продукт за двигатели със средни стойности на SAPS. Специално разработено с присадки с усъвършенствана технология, за да отговаря на взискателните спецификации на производителите на оригинално оборудване, маслото отговаря на изискванията за смазване на двигатели MB 229.52.

Продуктът се отличава с такива предимства, като ефективна технология на присадките "keep-clean", която спомага за намаляване на вредните отлагания и образуването на утайки, което може да спомогне за удължаване на живота на двигателя. Освен това, усъвършенстваната формула на синтетичното базово масло предлага намалена летливост на моторното масло и спомага за минимизиране разхода на маслото.


Havoline ProDS F SAE 0W-30 Havoline ProDS F SAE 0W-30 е висококачествено синтетично моторно масло за леки автомобили, предназначено за използване в настоящите дизелови двигатели Ford Focus и Ford Mondeo TDCi, изискващи Ford WSS-M2C950-A.

Проектирано да спомага за намаляване на триенето в двигателя и да допринася за подобряване на икономията на гориво, без да прави компромис с надеждността и издръжливостта. Нещо повече, синтетичните базови масла в този продукт, в комбинация с усъвършенствани почистващи добавки, свеждат до минимум образуването на отлагания и износването, като спомагат за удължаване на живота на двигателя.


Havoline ProDS F SAE 5W-20 Друг продукт за използване в определени двигатели на Ford е Havoline ProDS F SAE 5W-20 - синтетично моторно масло за леки автомобили с първокласни характеристики, специално разработено за използване в 1,0-литрови 3-цилиндрови бензинови двигатели Ford EcoBoost с директно впръскване и турбокомпресор, изискващи смазочни материали, отговарящи на спецификациите Ford WSS-M2C948-B.

Потребителите могат потенциално да се възползват от намалени разходи за поддръжка благодарение на удълженото време за смяна на маслото и усъвършенстваната защита на двигателя и системата за отработени газове, като резултат от използването на този продукт. Освен това, синтетичните базови масла на продукта, в комбинация с усъвършенствани почистващи добавки, спомагат за минимизиране образуването на отлагания и износването, допринасяйки за удължаване живота на двигателя.

 

Havoline ProDS M SAE 5W-30 Havoline ProDS M SAE 5W-30 е висококачествено синтетично смазочно масло за двигатели със средни стойности на SAPS. Специално разработено с присадки с модерна технология, маслото отговаря на изискванията за смазване на двигатели MB 229.52.

Сред предимствата на продукта е неговият съвременен синтетичен дизайн, който насърчава защитата на двигателя при удължени интервали на смяна на маслото, като спомага за намаляване разходите за обслужване. Друго предимство на продукта е напредналата синтетична формула на базовото масло, която предлага намалена летливост и спомага за свеждане до минимум разхода на маслото.

 

A group of yellow bottles with red capsDescription automatically generated

 
Havoline ProDS MG SAE 0W-20 Havoline ProDS MG 0W-20 е висококачествено синтетично моторно масло със средни стойности на SAPS, разработено с модерни технологични добавки, които помагат за постигане на най-новите изисквания на производителите на оригинално оборудване за икономия на гориво и поддържане на ниски стойности на вредните емисии.

Благодарение на вискозитетния си клас SAE 0W-20, в комбинация с първокласна система от присадки, продуктът може да помогне за подобряване на икономията на гориво. Маслото е предназначено и за поддържане на чистотата на високотемпературните компоненти на двигателя, което допринася за защита от вредни отлагания в турбокомпресора.


Havoline ProDS P SAE 0W-30 Havoline ProDS P SAE 0W-30 е първокласно синтетично моторно масло, разработено със система от присадки с подобрена технология. Маслото отговаря на най-новите спецификации на Peugeot Citroën PSA B71-2312 и предлага подобрена защита при студен старт на двигателя с по-добри показатели за икономия на гориво.

Превъзходната синтетична формула на продукта допринася за защитата на двигателя и удължените интервали на смяна на маслото, като спомага за намаляване на разходите за поддръжка и обслужване. Нещо повече, високоефективната почистваща технология на маслото спомага за свеждане до минимум на отлаганията и утайките, като насърчава удължаването на живота на двигателя и поддържа икономията на гориво.


Havoline ProDS RN SAE 0W-20 Havoline ProDS RN SAE 0W-20 е висококачествено синтетично моторно масло, разработено с модерни високотехнологични присадки и отговарящо на най-новите изисквания на Renault.

Продуктът допринася за усъвършенствана защита от износване и корозия на цилиндрите, буталата, пръстените и компонентите на клапанната система, като спомага за оптимизиране на експлоатационния живот. Друго предимство на маслото е технологията mid SAPS, която подпомага защитата на катализатора, бензиновите и дизеловите филтри за твърди частици и спомага за минимизиране на вредните емисии от отработените газове.

 

Havoline ProDS RN SAE 5W-30 Havoline ProDS RN SAE 5W-30 е висококачествено синтетично моторно масло, формулирано с присадки с усъвършенствана технология и разработено да отговаря на най-новите изисквания на Renault.

Формулата на продукта поддържа висока устойчивост на окисление и спомага за по-дълъг експлоатационен живот на маслото и защита на компонентите. Това допринася за поддържане на вискозитета на маслото и икономията на гориво през целия експлоатационен период.

 

Havoline ProDS V SAE 0W-30 Havoline ProDS V SAE 0W-30 е високоефективно синтетично моторно масло, специално разработено,  за да отговаря на изискванията за смазване на двигателите на Volkswagen-Audi 504.00/507.00 и Porsche C30.

Като универсален продукт, маслото е подходящо за широка гама бензинови и дизелови леки автомобили и леки дизелови микробуси Volkswagen/Audi, със или без турбокомпресори. В допълнение, продуктът е разработен с усъвършенствана синтетична формула, която насърчава дългия експлоатационен живот на маслото с ниско ниво на променливост.

 

Havoline ProDS V SAE 5W-30 Havoline ProDS V SAE 5W-30 е синтетично смазочно масло за двигатели с висока производителност и ниско съдържание на SAPS, отговарящо на съвременните спецификации на производителите на оригинално оборудване, включително изискванията за смазване на двигателите на Volkswagen-Audi 504.00/507.00, Porsche C30 и BMW LL-04.

Ефективната технология на добавките "keep-clean" на продукта спомага за намаляване на вредните отлагания и образуването на утайки, допринасяйки за удължаване на живота на двигателя, а усъвършенстваната формула на синтетичното базово масло способства за намаляване на летливостта на моторното масло и помага за минимизиране разхода на маслото.

 

Havoline ProDS VB SAE 0W-20 Последният продукт от линията ProDS е Havoline ProDS VB SAE 0W-20 - висококачествено синтетично моторно масло за икономия на гориво, специално разработено с модерни присадки, за да отговаря на изискванията за смазване на двигателите на Volkswagen-Audi 508.00/509.00.

С новата си, подобрена формулация, маслото подпомага защитата от износване и корозия на цилиндрите, буталата, пръстените и клапанните трасета за осигуряване на оптимален експлоатационен живот на двигателя. Същевременно, ниският вискозитет на продукта в комбинация с усъвършенстван микс от присадки допринася за подобряване икономията на гориво.

 

Източник:

https://www.texacolubricants.com/en_uk/home/learning/from-chevron/personal-rec-vechicles-and-equipment/a-closer-look-at-texacos-havoline-prods-product-range.html

https://www.texacolubricants.com/content/chevron-lubricants/en_uk/home/learning/from-chevron/personal-rec-vechicles-and-equipment/a-closer-look-at-texacos-havoline-prods-product-range-part-2.html

назад